در این مقاله میخواهیم در مورد سئو کلاه سیاه یا همان Black Hat SEO بیشتر بدانیم.
اصلا سئو کلاه سیاه یعنی چه؟ آیا استفاده از این نوع تکنیک ها برای سایت ما مضر است؟ آیا گوگل میتواند این نوع تکنیک ها را تشخیص دهد؟ برای پاسخ به این سوالات با ادامه مقاله سئو ارزان همراه باشید.
در همین ابتدا بگویم که سئو کلاه سیاه نه تنها باعث محبوب شدن سایت نزد موتورهای جستجوگر نمیشود، بلکه باعث انتقال به لیست سیاه و جریمه شدن سایت میشود و آن سایت به عنوان متقلب و دزد محسوب شده و اعتبار سایت نزد موتورهای جستجوگر از بین خواهد رفت؛ هر چه فریب بیشتر، جریمه نیز بیشتر.
روش های زیادی برای سئو کلاه سیاه وجود دارد. در اینجا به چند مورد از این روش ها اشاره کرده ایم.
- Automatically generated content (تولید محتوا اتوماتیک)
- Sneaky redirects
- Cloaking
در ادامه به سراغ این سه مورد میرویم.
۱. Automatically generated content(تولید محتوا اتوماتیک)
تولید اتوماتیک به محتوایی گفته میشود که توسط برنامه تولید میشود. اغلب این محتوا های تولید شده مفهوم خاصی رو به کاربر نمیرسانند و فقط چندین کلمه کلیدی که بیشتر جستجو میشوند تکرار میشوند.
انواع محتواهایی که اتوماتیک تولید میشوند عبارتند از:
- تولید اتوماتیک متنهای ترجمه شده توسط ماشین بدون نظارت انسان
- تولید اتوماتیک متن با استفاده از الگوریتم و پردازشهای خاص، مانند زنجیره مارکوف
- تولید اتوماتیک متن هم معنی و مترادف و یا متنهای تولید شده با استفاده از تکنیک مبهم سازی
- تولید اتوماتیک متن از طریق scraping Atom/RSS feeds (دزدیدن محتوای Atom/RSS و خوراکهای یک سایت) و یا دزدیدن نتایج جستجو
- ترکیب کردن محتوای چند سایت بدون تغییر به میزان لازم
۲. Sneaky redirects
ریدایرکت(redirect) چیست؟
ریدایرکت، به هدایت بازدید کننده به آدرسی متفاوت از آدرس درخواست داده شده میگویند. ریدایرکت کاربردهای مفیدی دارد مثل انتقال سایت از آدرسی به آدرس جدید و یا هدایت کردن آدرسهای یک محتوای ثابت به یک آدرس برای جلوگیری از تکرار محتوای سایت.
با این حال، ریدارکت برای فریب موتور جستجوگر و بازدید کنندگان انسان هم استفاده میشود و محتوایی که به بازدید کنندگان انسان نشان میدهد متفاوت از محتوایی است که به ربات های موتورهای جستجوگر نشان داده میشود!
Sneaky redirects چیست؟
این تغییر مسیر دادن ربات های موتورهای جستجوگر و بازدید کنندگان به محتوایی متفاوت از هم نقض کننده دستور العمل گوگل است و نتیجه آن جریمه سایت خلافکار است. ریدایرکت همانند Cloaking هم ربات جستجوگر هم بازدید کنندگان را فریب میدهد و محتوایی که به ربات جستجوگر نشان میدهد متفاوت از محتوایی است که به کاربران نشان داده میشود.
۳. Cloaking
Cloaking چیست؟
Cloaking به تکنیکی از سئو میگویند که، محتوایی که به ربات موتور جستجوگر نشان داده میشود متفاوت از محتوایی است که به مرورگر کاربران داده میشود.این تکنیک با کمک از IP و User-Agent درخواست کننده محتوا انجام میشود. با کمک IP و User-Agent سرور ربات موتور جستجوگر را از کاربران تشخیص میدهد و محتوای متفاوتی به آنها نشان میدهد.
روش های زیادی در زمینه سئو کلاه سیاه وجود دارد اما سعی کنید که هیچ وقت از این روش ها کمک نگیرید.شاید این روشها برای مدت زمانی کوتاه رتبه سایت شما را در موتورهای جستجوگر بالا ببرند اما پس گذشت زمان نتیجه کار اشتباه خود را خواهید دید و آن زمان ، زمانی است که توسط گوگل جریمه میشوید.